A Stranszki Tésztaüzemről PDF Nyomtatás E-mail


Tésztavágás1985-ben indult egyszemélyes vállalkozásként a Bajai Halászlétészta gyártásával.  Célunk az volt, hogy a Baján és környékén élő halszerető embereknek fogjuk gyártani a halászlé egyik meghatározó tényezőjét, az úgynevezett gyufa tésztát. Egy-két év után, ahogy megismerték és tudomást szereztek termékünkről, az egyszemélyes vállalkozás már kiterjedt vállalkozássá nőtte ki magát, mára 20 fő az alkalmazottak száma.

 
8 tojásos tésztáink hagyományos módon, nyújtott technológiával készülnek, kizárólag liszt és tojás felhasználásával. 2003-ban cégünknél bevezettük a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert. Kínálatunkat folyamatosan bővítettük, termékeink között már megtalálhatók a levesbetétek és körettészták is. A Bajai Halászlétészta védett termék lett. A 2005-ben megrendezett Bácska Expo- Élelmiszeripari, Mezőgazdasági Kiállítás és Vásáron a Bajai Halászlétésztánk elnyerte a „Kiváló Bácskai Termék” díjat.

Termékeinket már nem csak Baján és környékén ismerik, hanem szinte az egész ország területén. Tésztáink megtalálhatók magyar üzletekben, nagykereskedelmi lerakatokban és halkereskedésekben, valamint a szociális bolthálózat kiskunhalasi és bajai üzleteiben.

 

 

 

Stranszki Júlia
cégvezető

                                                                                                                       

 

 

 

 


 
bacska.jpg

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi
3.JPG